Abeos Student is een unieke arbeidsbemiddelaar voor studenten en Young Professionals binnen de Agri-en food business. Abeos Student is onderdeel van de coöperatie Abeos, een grote personeelsvoorziener die al meer dan 50 jaar in de agrarische én aanverwante sectoren actief is. Net als haar moederbedrijf staat ook Abeos Student pal voor de kernwaarden: partnerschap, betrokkenheid, toewijding en aanpakken. Deze kernwaarden vormen samen het fundament van onze dienstverlening.

In Wageningen, Dronten en Velp zijn recruiters van Abeos Student actief. Onze recruiters zijn studenten die hun medestudenten helpen met het vinden van een (bij)baan. Maak kennis met onze studenten recruiters:

Lars, student recruiter Wageningen:

“Goedendag,

Mijn naam is Lars en in mijn dagelijks leven studeer ik aan mijn Master Plant Biotechnology, nadat ik mijn BSc Biologie heb afgerond. Naast studeren vul ik mijn tijd met sporten en ben ik actief lid bij D.L.V. Nji-Sri, waar ik me vermaak met mijn dispuut en jaarclub.
Verder werk ik als student recruiter bij Abeos Student Wageningen, wat betekent dat ik jou aan een baan kan helpen. Dit kan variëren van zo nu en dan een losse dagklus als je een keer een vrije dag hebt, tot een baan van een paar maanden voor in een tussenjaar of in een startersperiode. Het aanbod is niet alleen gevarieerd in tijdsduur, maar ook in werkzaamheden. Dit kan administratief werk zijn, maar ook werk in de buitenlucht of in een laboratorium. Voor iedereen dus een manier om een spaarpot op te bouwen, of om je lening te beperken tot een minimum.
Wil je meer weten over mogelijkheden voor jou of heb je algemenere vragen? Stuur dan een mailtje naar wageningen@abeosstudent.nl.”

Telefoonnummer: 06-13029387

Ruben, student recruiter Wageningen:

“Hallo,

Ik ben Ruben, 21 jaar oud en ik ben 4e-jaars van mijn bachelor Biotechnologie aan de universiteit van Wageningen. Ik spendeer het gros van mijn vrije tijd samen met mijn studentenhuis of bij mijn studentenvereniging “D.L.V. Nji-Sri” waar ik enorm actief ben. Ik geniet enorm van mijn huis en de vereniging maar omdat ik al 4e-jaars ben bij een 3 jarige studie voel ik toch wel de noodzaak om het studeren iets serieuzer te nemen dan de eerste paar jaren maar dat vind ik niet zo erg.

Naast mijn studie werk ik als Abeos Student recruiter en dat is een hele leerzame en gevarieerde baan. Daarnaast krijg ik de mogelijkheid om mensen, zoals jij misschien, aan de slag te laten gaan bij klussen, projecten of langere vacatures. De vacatures kunnen uit allerlei werkzaamheden bestaan voor korte of langere duur maar wat eigenlijk altijd hetzelfde is, is de flexibiliteit en het goede uurloon!

Dus ben je nog op zoek voor een baan naast je studie, in je tussenjaar of als starter na je studie, schroom dan niet om een mail te sturen naar wageningen@abeosstudent.nl.”

Telefoonnummer: 06-17726329

Anne, Student Recruiter Dronten:

Ik ben Anne, ik ben 17 jaar oud en ik ben eerstejaars student Diergezondheid en Management op Aeres Hogeschool in Dronten. In mijn vrije tijd volleybal ik, werk ik in het Hondenhotel De Tatelaarhoeve en ben ik op de maandag en woensdag vaak te vinden in Bar ’t Lab, ook spendeer ik veel tijd samen met mijn huisgenoten en vrienden.

Naast dit alles werk ik als Abeos Student Recruiter in Dronten. Ik help studenten aan een baan, dit kan verschillen van losse dagklussen tot banen van meerdere maanden. De banen zijn erg gevarieerd, van werk in de buitenlucht tot administratief werk. Je word goed betaald en de tijden zijn vaak erg flexibel.

Dus heb je vrije tijd over naast je studie, in je tussenjaar of als starter na je studie en wil je een leuke baan. Stuur dan een mailtje naar dronten@abeosstudent.nl.

Telefoonnummer: 06-57159286