Jij bent op zoek naar een baan! Dan heeft Abeos Student jou veel te bieden:

  • Korte opdrachten of een structurele (bij)baan? Jij kiest!
  • Veelzijdige vacatures in jouw woon en/of studie omgeving.
  • Ons netwerk, jouw toekomst.
  • Abeos Student werkt samen met toonaangevende bedrijven binnen de Agri-en foodbusiness. Een ideaal netwerk waarbinnen jij ervaring op kan doen en je CV een boost kan geven.
  • Je inzet wordt iedere week beloond. Elke vrijdag ontvang jij je loon. What you did is what you get!
  • Je komt in contact met inspirerende collega‚Äôs en bedrijven.

Hoe werkt Abeos Student in de praktijk?

Laat weten dat je op zoek bent naar een leuke baan door je in te schrijven. Dit doe je door een gebruikersnaam en wachtwoord aan te maken. Vervolgens laat je ons weten wie je bent en hoe we je kunnen bereiken. Dit werkt heel makkelijk en kost slechts 1 minuut van je tijd. Heb je dit gedaan, dan weten we dat je op zoek bent naar werk. Na je registratie ontvang je automatisch een bericht om je profiel aan te vullen en je cv te uploaden. Dit kost ongeveer 2 minuten van je tijd en dan is je profiel compleet.

Nu kunnen wij voor jou aan de slag. Dit doen onze consultants in de regio die voor jouw relevant is. Zij gaan op zoek naar een opdrachtgever en klus die bij jou past. Is er een match? Dan neemt onze consultant contact met je op om de opdracht met je door te spreken. Deze consultant is ook jouw vaste aanspreekpunt waar je terecht kunt met al je vragen.

Voordat je aan het werk gaat, maak je in de meeste gevallen eerst kennis met de opdrachtgever. Zo kun je elkaar leren kennen, afspraken maken over je eerste werkdag en weet je precies wat je te wachten staat.

Ready, set, go! Ga aan het werk, doe ervaring op en breid je netwerk uit. En het mooie van alles: iedere vrijdag wordt je hard verdiende loon uitbetaald. Een beter begin van het weekend bestaat er niet!

Telefoon: 06-53980470 / 0900 – 9896  
Mail: info@abeosstudent.nl